top of page

Ik ben een visueel storyteller uit Groningen en heb meer dan zes jaar in verschillende landen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Europa gewoond. Landen als Egypte, Kenia, Rwanda, Indonesië en Pakistan werden mijn thuis. En ik voelde me altijd thuis door de mensen die ik ontmoette en werd overspoeld door hun warmte en gastvrijheid. 

 

Wereld portretten

Tussen 2019 en 2021 woonde ik in Londen. Toen de pandemie uitbrak mocht men in Londen maar één keer per dag 20 minuten naar buiten. De wereld ging op slot en dit heb ik proberen vast te leggen met mijn camera. Tegenwoordig woon ik weer in mijn geboorteplaats Groningen, een klein stadje in het noorden van Nederland. Ik gebruik mijn camera als hulpmiddel om de levens vast te leggen van mensen uit het land en de regio waar ik nu oorspronkelijk vandaan kom en probeer jaarlijks nog een verre reis te maken om culturen te ontdekken. Ik probeer van alle reizen en het leven terug in Nederland een verzameling van wereldportretten te maken - portretten van mensen over de hele wereld.


Natuurlijke menselijke expressie
Ik ben al 15 jaar gepassioneerd door portretfotografie. De mens staat centraal, zijn verhalen, cultuur en gewoontes. Ik leg het liefst natuurlijke, menselijke expressie vast. Altijd op zoek naar die magische shot, vastgelegd op het juiste moment, met het juiste licht, en waarbij een glimp van de persoonlijkheid van de persoon te zien is.

Kom gerust in contact om te onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen.

 

                                                                                Liefs

 

266f067f-4574-48a5-92eb-921c8cc7ed72_edited.png
bottom of page